Alt om cykler

Dette udstyr må du ikke glemme, når du tager på cykelferie

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det har formentlig aldrig været mere populært at cykle. Og med en plads på podiet som en af de førende nationer inden for cyklisme, så er det oplagt at bruge cyklen som et redskab, når næste ferie skal afholdes. Ikke bare som et supplement til ferien, men som et decideret middel til transport.

Når man skal planlægge en ferie, hvor cyklen er transportmidlet, er der flere ender, der skal mødes, og planlægningen er alfa og omega. For en ferie på den tohjulede stiller flere krav til pakningen af dit udstyr end eksempelvis almindelig campingferie. Til gengæld er du sikret en masse frihed på en cykelferie, som du ikke finder med andre ferieformer.

I denne artikel ser vi nærmere på det udstyr, du ikke må glemme, når du skal holde cykelferie.

En anhænger

Det er noget nær umuligt at holde cykelferie uden en anhænger til cyklen. Især hvis familiens mindste er med på turen. Her kan du nemlig have plads til en masse opbevaring, samtidig med at børnene kan sidde i ro og mag eller få en lille lur, mens I cykler fra a til b. Det gør hele planlægningsprocessen meget lettere, hvis I ikke skal kunne pakke alle jeres ting ned i jeres rygsække eller sadeltasker.

Campingbord

Når ferien byder på cykelcamping, er det ikke ensbetydende med, at man behøver smide alle former for bekvemmelighed over bord. Og en af de ting, som både føles lidt luksuriøst men også fuldstændig uundværligt på cykelferien, er et lille, praktisk campingbord, man let kan klappe sammen og tage med.

Der er sket meget på den front, da bordene hele tiden bliver mere fleksible og lettere, hvilket gør dem utroligt nemme at have med. Også selvom man skifter beliggenhed mange gange undervejs på ferien. Så invester i en lille let sag, der er let at pakke sammen. Og nyd din morgenkaffe ved bordet hver morgen.

Cykelpumpe og lappegrej

Hvis ferien foregår på cykel, er der ikke noget der hedder autohjælp, hvis noget går galt. I stedet skal man kunne klare tingene på stedet og ikke mindst: man skal kunne klare dem selv. Derfor er det vigtig at have det rigtige tilbehør med, så I er sikret mod alle mulige forskellige former for uheld eller skader på materiel.

En cykelpumpe og lappegrej er umulige at undvære. Derudover er det en rigtig god idé at have ekstra slange og måske endda også ekstra dæk med, hvis skaden på et dæk er umulig at rette op på. Så er du på den sikre side.

Et godt telt

Selvom det kan være fristende at sove under den åbne himmel, så er vi i Danmark bare ikke velsignet med et særligt stabilt eller forudsigeligt vejr. Nej, ønsker man at feriere under de danske himmelstrøg, må man være forberedt på lidt af hvert. Derfor er det også vigtigt at finde det helt rigtige telt.

Hvad der er det rigtige telt for dig afhænger naturligvis af mange ting. Hvor mange skal kunne sove i teltet? Hvor stort skal det være? Skal det være delt op i flere afdelinger? Og så videre. Man bør naturligvis overveje vægten af teltet også. For du skal huske, at jo mere det vejer og fylder, jo hårdere skal du træde i pedalerne. Så afstemt størrelsen grundigt med dine behov.

Tilføj kommentar

Your email address will not be published.