Alt om cykler

Kom i dit livs form med cykling

0

Cykling er ikke kun en fantastisk måde at transportere sig fra A til B, men også en motionsform, som kan give dig dit livs vægttab og en sundere livsstil. Cykling kan være alt fra en holdsport, til noget som du gør solo. Uanset hvad du er til, er vi sikre på, din vej til et sundere liv kan findes på en jernhest. Og så er det desuden en langt billigere løsning end dyre fitnesscentre og personlige trænere. Så det er bare om at komme i gang.

 

Start i det små

Er du lige gået i gang med dit eventyr mod et sundere liv, skal man aldrig gå alt for hårdt til den fra start af, da man ellers sjældent holder ved. Start hellere i det små og begynd at arbejde dig deropad. Du kan starte med at cykle på arbejde, hvis du har en overskuelig afstand. Så får du god motion både om morgenen, når du skal møde, og om eftermiddagen, når du skal hjem. Kan dette ikke lade sig gøre, kan du aftale med dig selv, at du cykler til alle de steder, du skal handle. Hvis heller ikke det er en mulighed, så aftal, at du cykler mindst 40 minutter, når du kommer hjem. Mens du cykler, kan du lytte til podcasts, musik eller bare nyde dine omgivelser. En perfekt måde at koble af på.

 

Sikkerhed og udstyr frem for alt

Når du begynder dit cykeleventyr, er det vigtigt, at du har en god og solid cykelhjelm. Det kan godt være, at du ikke føler, at du ser super trendy ud, men det er vigtigere, at dit hoved ikke kommer til skade, end at du ser godt ud. Sørg også for at købe cykeltøj og cykelsko, som er tætsiddende. Så bliver du ikke holdt tilbage af vind, som når du har en stor jakke på.

 

Sportstape

Får at øge din blodcirkulation kan du bruge sportstape fra Henza.dk. Det kommer til at gøre din præstation på cyklen langt bedre. Har du nogle eventuelle skader, hjælper sportstape også på at lindre dem. Det hjælper også på hævelse og inflammation, så man ikke får gjort disse skader værre.

Henza.dk tilbyder mange former for sportstape og har en suveræn kundeservice, som med glæde vil guide dig til, hvordan du får mest ud af dit produkt. Mange sportsstjerner bruger også sportstape, blandt andet Caroline Wozniacki og Lance Armstrong.

 

Hold øje med din træning

Når du er begyndt at cykle som din kilde til motion, vil du hurtigt lægge mærke til, at du er hurtigere på cyklen. For at se, hvor meget hurtigere du bliver dag for dag, bør du anskaffe dig en app, som kan tracke dig, imens du cykler. Så kan du for hver dag se, hvor meget du rykker dig.

Du kan eventuelt også skaffe vægte, så du også kan følge dit vægttab og se, hvor langt du er fra dit mål. Der er ingen større motivation til at blive ved med det, man allerede gør, end når man kan se, at kiloene rasler af en, og at man føler sig sundere.

 

Meld dig ind i en cykelklub

Mangler du fællesskab i sporten, kan du melde dig ind i den lokale cykelklub. Udover at du bliver motiveret af andre cykelentusiaster, kan du også få en masse nye venner og et nyt fællesskab. Her kommer I ud på en masse flotte ruter sammen, og så er det bare virkelig hyggeligt oveni.

Efter noget tid i klubben kan du begynde at stille op til en masse cykelløb sammen med de andre ryttere. Det gør kun din vægttabsrejse endnu sjovere, da det pludselig kommer til at handle om mere end bare at smide nogle kilo.

Tilføj kommentar

Your email address will not be published.