Alt om cykler

Cyklist: Muligheder for andre køreoplevelser

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Mørke og kulde er over os i øjeblikket. Vinteren har gjort sit indtog. En realitet der kan påvirke vores lyst til at bruge cyklen, som transportmiddel. At cykle i mørke og på glat underlag er noget de fleste af os forbinder med noget farligt. Det er ikke årstiden til at lufte vores konkurrencecykel heller. For os med kærlighed til høj hastighed i de tunge gear, så er forholdene ikke de bedste. Denne følelse kan vi skabe med andre køreoplevelser. Vejret om vinteren kan holde os fra at cykle, men ikke for at køre i bil. Vores bil i garagen kan med de rette justeringer give os den køreglæde og aktivitet, som vi nyder på cyklen. Få inspiration og tips til gode produkter på markedet i forhold til at skabe god køreglæde i bil, når vi ikke kan anvende cyklen.

Køb de rigtige dæk 

Bilen kan være en endeløs kilde til underholdning, når cykelturen ikke har de bedste betingelser. Bilkørsel kan ske året rundt enten når det regner eller sner. Det handler blot om, at bilen justeres til at kunne fungere i forskellige typer vejrforhold. Vi har muligheden for at gøre vores bil praktisk og mere modstandsdygtig hele året ved hjælp af helårsdæk. Et produkt i mange forskellige typer af egenskaber og prisgrupper. Helårsdæk findes med andre ord til ethvert behov, hvorvidt om vi er på budget eller ønsker den perfekte køreoplevelse. Det centrale er, at vi kan køre i vores bil hele året rundt, når cyklen ikke kan. At købe de rigtige dæk, er det første store skridt i retning af en funktionsdygtig bil til at alle typer kørsel. Det handler blot om, at vi er rækker ud til markedets tilbud.

Gør bilen til en racerbil

Vinteren gør den gode cykeltur besværlig. Det er bl.a. grundet kulden og det glatte underlag. Høj fart og spænding sker bag rattet i stedet. Med et par helårsdæk til at sikre bilens evne til at typer underlag, så kan vi med stor glæde tilkøbe racechippen. Et softwareprodukt, der kan kommunikere med bilens motor. På den måde kan vi manuelt styre antal hestekræfter og grad af ydeevne i bilen. RaceChips fungerer til de fleste bilmotorer og har evnen til at skabe hidtil usete kræfter i bilen. Vi har med andre ord chancen for at skabe følelsen af fart og action bag rattet. Følelsen af selv at styre tempoet, som vi er vant til på cyklen. Det kræver blot at vi sender bilen til værksted. Simpelt og ligetil. Systemet fungerer ved, at der sættes en chip i forlængelse af bilens motor. Chippen kan styres fra brugerens telefon til at justere motoren alt efter behov. Den gamle bil i garagen kan derfor med få klik blive til et helt nyt eventyr.

Bilen har visse fordele over cykelturen i de kolde måneder. Følelsen af at være os selv i høj fart bag styret kan udskiftes med samme oplevelse bag rattet i bilen. Lad derfor cyklen stå i garagen, når det er mørkt udenfor og glat på cykelstien.

Tilføj kommentar

Your email address will not be published.